Meet and Code 2020 I: Ev3-G

From cod3v
This page is a translated version of the page Meet and Code 2020 I: Ev3-G and the translation is 93% complete.
Outdated translations are marked like this.
Other languages:
English • ‎suomi

Etäkurssi pidetään keskiviikkona 16. syyskuuta 2020 kello 18:30 - 20:30 ja uudestaan lauantaina 19 syyskuuta kello 10:00 - 12:00. Etäopetusjärjestelmä on Discord. Liity Discordiin Robotiikka- ja tiedekasvatuksen serverille täällä.

DiscordGuide.png
Etkö saa yhteyttä Discordiin?

Lähetä meiliä info @ fllsuomi.org tai soita Markku 044 3535 147.

Johdanto

Robotiikkaohjelmoinnin alkeet LEGO Mindstorms -alustalla. Aloitamme Mindstorms-robotin ohjelmoinnin alkeista, mutta yritämme päästä antureihin ja ehtolausekkeisiin.

Kurssisuunnitelma

Kenelle

Kurssi on suunniteltu kaikille oppilaille, opiskelijoille, opettajille tai muille LEGO-ohjelmoinnista kiinnostuneille. Kurssi opetetaan etänä yllä mainittuina aikoina. Kaikki materiaali säilyy täällä ja Discordissa kunnes poistetaan.

Tarvitset (olisi hyvä, että sinulla olisi) LEGO Mindstorms -robotti ja ohjelmointiympäristö asennettuna tietokoneeseen. Tabletin versio on (pääsääntöisesti) hieman rajoitetumpi. Olisi hyvä, että sinulla olisi jokin perusrobotti valmiina, esimerkiksi Asimov tai LEGOn perusrobotti.

Ohjaajat

Kurssi pidetään suomeksi, mutta myös englanninkielinen opastus tulee tarvittaessa. Ohjaajat ovat Markku Leino ja Zwenkka Pietilä.


Kurssia tukee rahallisesti Meet and Code. Kurssi on suunniteltu yhteistyössä Robotiikka- ja tiedekasvatus ry:n kanssa.

MeetAndcodeLogo.png