Meet and Code 2020 II: Python

From cod3v
This page is a translated version of the page Meet and Code 2020 II: Python and the translation is 100% complete.
Other languages:
English • ‎suomi

Etäkurssi pidetään keskiviikkona 23. syyskuuta 2020 kello 18:30 - 20:30 ja uudestaan lauantaina 3 lokakuuta kello 10:00 - 12:00. Etäopetusjärjestelmä on Discord. Liity Discordiin Robotiikka- ja tiedekasvatuksen serverille täällä.

DiscordGuide.png
Etkö saa yhteyttä Discordiin?

Ota yhteyttä info @ fllsuomi.org tai soita Markulle, puh 044 3535 147.

Johdanto

Robotiikan alkeita LEGO Mindstormsilla ja Python-kielellä. Aloitamme alkeista, ja pyrimme koskettamaan hieman antureita ja ehtolausekkeita. Python on moderni, helposti käyttöönotettava ja helposti opittava kieli, joka on kuitenkin erittäin monipuolinen. Tietenkin, alussa on joitain ongelmia, jotka pyritään ratkomaan tämän kurssin puitteissa.

Kurssisuunnitelma

Kurssi jälkeen osallistuja osaa

Kenelle

Kurssi on suunniteltu kaikille oppilaille, opiskelijoille, opettajille tai muille LEGO-ohjelmoinnista kiinnostuneille. Kurssi opetetaan etänä yllä mainittuina aikoina. Kaikki materiaali säilyy täällä ja Discordissa kunnes poistetaan.

Tarvitset (olisi hyvä, että sinulla olisi) LEGO Mindstorms -robotti ja ohjelmointiympäristö asennettuna tietokoneeseen. Tabletin versio on (pääsääntöisesti) hieman rajoitetumpi. Olisi hyvä, että sinulla olisi jokin perusrobotti valmiina, esimerkiksi Asimov tai LEGOn perusrobotti.

Ohjaajat

Kurssi pidetään suomeksi, mutta myös englanninkielinen opastus tulee tarvittaessa. Ohjaajat ovat Markku Leino ja Zwenkka Pietilä.

Kurssia tukee rahallisesti Meet and Code. Kurssi on suunniteltu yhteistyössä Robotiikka- ja tiedekasvatus ry:n kanssa.

MeetAndcodeLogo.png